Görme Engelliler

Okulumuzun Sınıf Öğretmeni Erol KURBAN Ankarada Yılın Öğretmeni Davetine Katılmıştır

Yılın Öğretmeni seçilen Yazıhan İlkokulu Öğretmeni Erol KURBAN, Malatya’yı temsilen Ankara’da yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün  81 ilden kabul ettiği öğretmenler arasında yer alan Erol KURBAN’a  Çankaya Köşkü’ndeki programda Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül çeşitli hediyeler takdim etti ve ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

OKULUMUZ SINIF  ÖĞRETMENİ EROL KURBAN MALATYA İLİNİ TEMSİLEN YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLMİŞ VE ANKARADAKİ DAVETE KATILMIŞTIR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün  81 ilden kabul ettiği öğretmenler arasında yer alan Erol KURBAN’a  Çankaya Köşkü’ndeki programda Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül çeşitli hediyeler takdim etti ve ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah  Gül burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin ülkenin tüm renklerini ve zenginliklerini de beraberinde taşıdıklarını söyledi. Medeniyetlerin yükselişini ve düşüşünü tayin edenin ülkelerin eğitim, bilim, kültür ve fen alanındaki performansları olduğunu söyleyen Gül, "Adına ´bilgi çağı´ dediğimiz günümüzde eğitimin önemi, izahtan varestedir."dedi. Eğitimin temel direğinin öğretmenler olduğunu vurguladı.

Ankara’daki yoğun programda Başbakanlık adına Başbakan Yardımcısı Sayın Ali BABACAN, Meclis Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER tarafından ağırlanan  yılın öğretmenleri arasında yer alan  Erol KURBAN diğer öğretmenlerle birlikte Sayın Ali BABACAN’la, Sayın Cemil ÇİÇEK’le ve Sayın Ömer DİNÇER’le  toplu fotoğraf çektirdiler.

Başkent Öğretmenevinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER,  yılın öğretmeni seçilenlerin çok ciddi ve özverili çalışmalar yaparak öğretmenlikte fark yaratan, projeler üreten, öğrencilerine çok ciddi başarılar kazandıran öğretmenler olduğunu ve bu yüzden yılın öğretmeni seçilenleri tebrik ettiğini belirtti.

Yılın Öğretmeni seçilen Erol KURBAN, böyle bir onura layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirtti.